vineri, 23 august 2013

5 glume relativ noi

Bulă in prima zi de armata... Un plutonier trece prin fata rindului de soldati si intreaba: − Ce-ai fost in viata civila, soldat?!? Unul brutar, altul macelar, altul electrician, fiecare dupa pregatire... Ajunge si la Bula: − Ce-ai fost in viata civila?!? − Am fost fericit, sa traiti!
 
Control vamal: - Ce aveţi în sac? - Ceva mincare pentru papagal, dom' şef. - Deschideţi sacul! Deschide sacul, înăuntru zece kilograme de cafea. - Aha, papagalului îi place cafeaua, spune ironic vameşul. - Îi place nu-i place, altceva nu primeşte. 
  
 
Puiul de melc se roagă de mama lui: - Mamă, lasă-mă, te rog, să trec calea ferată! - Acum nu se poate, dragă Fulgeraş. Peste cinci ore vine rapidul de Bucureşti.
  
Într-o noapte un american, un francez şi un ţigan căutau un hotel; Toate hotelurile erau însă ocupate. Ajung la un hotel şi recepţionerul le spune că mai există o cameră dar e cu o fantomă... Englezu' curajos intră în cameră şi se culcă; la miezul nopţii iese fantoma şi începe să vorbească: - Io sint fantoma cu un ochi verde şi unu' alb. Englezu' speriat sare pe fereastră. A doua noapte, figura se repetă şi cu francezul. Cind vine şi rindul ţiganului, acesta se culcă liniştit şi la miezul nopţii iese fantoma... - Io sint fantoma cu un ochi verde şi unu' alb... Ţiganul se scoală, se uită puţin la ea şi-i spune: - Poate vrei să ţi-l înverzesc şi pe celălalt...
  
Vorbesc două prietene: - Soţul tău fumează? - Doar după ce facem sex. - Păi nu e dăunător pentru sănătate? - 2-3 ţigări pe an nu cred că e mult! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu