marți, 27 august 2013

Text dela inmormantarea lui Ciaba

11:35 Pe model nord-coreean, mai mulți romi care au avut nerușinarea să nu țină doliu vor fi aspru pedepsiți: vor fi obligați să asculte o zi întreagă muzică clasică și/sau să muncească.
11:29 Impresionat de gestul Regelui Carol I, care și-a făcut coroană din oțelul tunurilor de la Plevna, Dorin Cioabă a declarat că-și va crea o coroană din sigle de Mercedes topite.
11:25 Pe traseul cortegiului funerar toate capacele de canal au fost sudate.
11:22 Se pare că ambii copii ai lui Cioabă vor fi declarați regi. Nouă asta ne sună a război fratricid. Dacă intră-n joc și împăratul, președintele și directorul (da, există și asta) al romilor, să vedeți acolo „Hurzeala Tronurilor” cu săbii ninja!
11:13 Interpolul îi sfătuiește pe toți cetățenii europeni să se uite la înmormântare că poate își recunosc mașinile furate. Dacă vă recunoașteți autoturismul sunați la 1-800-CIOABA!
11:10 După ce a aflat că noua deviză a regelui romilor este „Fără învățătură nu se poate face nimic!”, Dorin Cioabă s-a înscris în clasa pregătitoare.
11:06 În semn de solidaritate, Ambasada Franceză i-a trimis familiei Cioabă un plic cu 300 de euro și un bilet de avion.
11:04 Pentru a asigura siguranța participanților la înmormântare, o tabără de români de lângă Sibiu a fost evacuată.
11:02 Emir Kusturica a anunțat că va regiza un film despre viața regelui romilor, cu Denzel Washington în rolul lui Cioabă.
10:48 De asemenea și echipa Top Gear s-a deplasat la fața locului pentru cele mai noi modele de mașini de lux, care nici măcar n-au apărut încă pe piața britanică.
10:45 Bear Grylls va face un episod din show-ul său de supraviețuire de la înmormântarea lui Cioabă. A declarat că e cea mai periculoasă emisiune pe care a filmat-o până acum.
10:41 Mari Boși din lumea întreagă au trimis scrisori de condoleanțe. Dorin Cioabă a angajat un profesor din Sibiu pentru a citi scrisorile.
10:40 În India a fost declarată zi de doliu. Nimeni nu se spală în Gange azi.
10:37 ULTIMĂ ORĂ! Adrian Minune va interpreta Candle in the Wind!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu