miercuri, 21 august 2013

Umor


        -Cum se cheama sa ai mai multe sotii?         -Poligamie        -Dar doua?        -Bigamie.         -Si daca ai o singura sotie, ce e?         -Monotonie...

 
        Se spune ca barbatii inteligenti sunt sotii ideali.   GRESIT: Barbatii inteligenti nu sunt sotii nimanui

 
        Creierul omului functioneaza perfect 24 de ore pe zi 365 de zile pe an. Chiar din momentul nasterii. Pana cand? Pana cand         se-ndragosteste.

 
        Un om vorbea cu sotia lui:         - Azi mi s-a intamplat o chestie ciudata. In timp ce ma aflam in tramvai, un tip mi-a strigat, "Hopaaa..., IMPOTENTULE!".        - Ei, sunt tot felul de nebuni, ii raspunse nevasta. Nu-i mai baga si tu in seama... A doua zi, in timp ce sotul mergea cu                 tramvaiul spre serviciu, acelasi individ se apropie de el si ii striga:        - Hopaaa..., PARACIOSULE!

 
        O blonda ii scrie lui Mos Craciun: "Mosule, te rog sa-mi aduci un vibrator nou pentru ca cel de anul trecut mi-a ramas             mic."

 
         O domnisoara se prezinta la examen si privindu-l gales pe profesor ii spune:            - Domn profesor! Pentru a lua examenul, sunt gata de orice!             - De orice?             - De orice!             - Bine. Atunci mergi si invata.
  
 
        Gata, s-a rezolvat. In sfarsit, a fost descoperita cea mai buna metoda de slabit! Daca ai peste 40 de ani, poti sa mananci ce         vrei si in orice cantitate. Nu mai trebuie sa te abtii de la nimic si nici sa calculezi caloriile. Exista o singura regula de respectat : Sa     mananci numai in zilele in care faci sex...
 

 
        Un cuplu facea dragoste mereu cu becul stins. Asta se intampla de ani de zile, de la inceputul casniciei lor. Intr-o noapte, in     timpul actului sexual, sotia aprinde pe neasteptate becul si-l vede pe sotul ei cu un vibrator in mana. Innebunita, sare jos din pat si     spune:        - M-ai mintit de atatia ani! Astept o explicatie pentru tot ce s-a intamplat!        -Bine draga, m-ai prins: sunt impotent de cand ne-am casatorit si de aceea nu vroiam sa aprinzi lumina, ca sa nu afli tu. Acum     ca sti asta , explica-mi tu un lucru: Cum dracu ai reusit sa-mi faci 4 copii?

 
        Un cavaler urma sa plece in cruciada. Isi facu bagajele, puse centura de castitate la nevasta si dadu cheia centurii celui mai     bun prieten:
        - Daca nu ma intorc in 3 ani, o poti avea pe nevasta mea. Si isi vazu de drum.
        Dupa o ora de mers, prietenul il ajunse din urma:        - Mi-ai dat alta cheie!

 
        Aici radio Phenian! Buna dimineata tovarasi! Este ora 6, tovarasul Kim se trezeste...Sa ne trezim si noi!  Este ora 6 si 15,         tovarasul Kim se invioreaza.. Sa ne invioram si noi! Este ora 6:30, tovarasul Kim se spala... Sa ne spalam si noi! Este ora 6:45,         tovarasul Kim mananca. Sa-i uram pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu