sâmbătă, 7 decembrie 2013

2 glume

Un politist examina trei blonde care urmau un curs pentru a deveni detectiv.
Pentru a le testa in recunoasterea unui suspect, el ii arata primei blonde o poza, timp de 5 secunde, dupa care o intreba:
“Acesta este suspectul; cum l-ai recunoaste?”
Blonda raspunde: “A, este usor, il vom prinde repede, pentru ca nu are decat un singur ochi".
Politistul spune: “Ehhh, hmmm, asta nu e chiar asa, pentru ca poza este facuta din profil".
Evident nemultumit de acest raspuns ridicol, se muta la a doua blonda, ii arata aceeasi poza timp de 5 secunde, apoi o intreaba: “Acesta este suspectul; cum l-ai recunoaste?”.
Aceasta cocheteaza cu politistul din priviri, isi aranjeaza parul si spune: “Ha! Este usor de prins; suspectul are o singura ureche!”.
Politistul, vadit enervat: “Ce se intampla cu voi doua? Bineinteles ca numai un ochi si o ureche se vad in poza, deoarece este o poza din profil! Asta este cel mai bun raspuns pe care-l puteti da?”.
Deosebit de nervos, ii arata poza celei de-a treia blonde si, cu o voce care se dorea calma, o intreaba: “Acesta este suspectul; cum l-ai recunoaste?”, dupa care adauga repede: “…gandeste-te bine, inainte sa-mi dai un raspuns stupid”.
A treia blonda se gandeste putin si spune: “Hmmm, suspectul poarta lentile de contact”.
De data asta, politistul este surprins fara replica, deoarece el insusi nu stie daca suspectul poarta sau nu lentile de contact. “Pare un raspuns interesant, dar stai o clipa sa merg si sa verific in dosarul lui si revin imediat”. Paraseste camera si se duce in birou pentru a verifica dosarul suspectului - pe computer - si se intoarce cu un zâmbet mare pe toata fatza:
“M-ai surprins placut si nu-mi vine sa cred, dar este ADEVARAT! Suspectul poarta lentila de contact. Felicitari! Si acum te rog sa ne impartasesti si noua cum ai dedus asa ceva?”
“A, a fost usor”, spuse blonda. “El nu poate purta ochelari, pentru ca are un singur ochi si o singura ureche!”
......................
Un baiat ii expediaza un sms, fetei: "Acest abonat va cere in casatorie".
Primeste raspuns: "Stimate abonat, in contul dumneavoastra nu sunt suficienti bani pentru aceasta operatiune!".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu