sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Bancusoare

Evolutie
Dumnezeu a făcut omul pentru că a fost dezamăgit de maimuţă. După aceea a încetat să mai facă experimente.
 
Vestea bună
După îndelungi așteptări, cetățenii de etnie rromă din Franţa au primit în sfărșit vestea pe care o așteptaucu sufletul la gură: iPhone 6 va putea fi ciordit începând de luna viitoare.
 
Dacă-ți cere corpul mâncare, băutură, sex și dezmăț, oferă-i, pentru că are nevoie. Dacă nu-ți cere, dă-i cu forța!
 
Reproș
Sotia ii zice sotului: Sunt satula de gelozia si de ideile absurde pe care le nutresti in minte! Tu crezi ca nu mi-am dat seama ca in ultimele zile m-a urmarit un detectiv blond, inalt, bine facut, cu ochi albastri, la inceput timid, dar foarte bun la pat?
 
Fițoșii
Anul acesta, șase bulgari fiţoşi au ales să-şi înmatriculeze maşinile în România, fiindcă e mai scump.
 
Avertizare
Dacă ești pe autostradă și femeia care conduce mașina din fața ta pornește ștergătoarele deși nu plouă, înseamnă un singur lucru: o să schimbe banda de mers.
 
Confuzie
Nu ştiu ce naiba se întâmplă în ţara asta. Scolaritele se îmbraca ca niste prostituate şi prostituatele ca nişte scolarite. Nici nu stii ce sa iei cu tine, bani sau bomboane?!
 
Lauda de sine
Noi, femeile, suntem niște ființe uimitoare. Întotdeauna privim înainte și niciodată înapoi. Nici măcar atunci când parcăm.
 
Sfaturi
Ai inceput sa chelesti? Nu mai poti sa-ti inchei sireturile la pantofi din cauza burtii? Ai cocoselul mic? Atunci ai nevoie de un Porsche!
 
Conditionare
Se pare ca Apple a remarcat ca pretul iPhone 6 Plus va fi destul de piperat asa ca la achizitionarea lui va da cadou o masina.
 
Confesiune
Sunt o persoană optimistă, pozitivă, mereu zâmbitoare. Numai 5 oameni m-au văzut vreodată furioasă. Dumnezeu să-i ierte!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu