vineri, 26 decembrie 2014

Noi pentru mine

Un marinar este întrebat de un reporter:
- Ati avut vreo situatie în care sa va fie foarte frica?
- S-a întâmplat odata sa transportam 50000 de papusi. Tocmai se pornise o furtuna, iar nava s-a înclinat la babord si în acel moment toate 50000 au strigat în cor ”Mama”. În acel moment am facut pe mine de frica.


Sta Nostradamus 
si îsi dojenesti motanul:
- Cine, se va c
aca aici pe covor peste o jumatate de ora?

Preotul nu i-a putut ierta pacatele manelistului. Erau fara numar...

Astazi când ma plimbam prin parc, am vazut aga
tat de un cui batut în copac, un abonament la meciurile lui Dinamo. Am zis "îmi bag picioarele, îl iau! ... nu stii niciodata când ai nevoie de un cui!"

Seherezada le povesteste prietenelor ei:
- M-a vizitat Aladin, ala cu lampa fermecata. A început sa frece, sa frece si iar sa frece si toate dorintele mele s-au îndeplinit!
- Ti le-a îndeplinit Duhul Lampii!?…
- Cine a zis ca Aladin a adus si lampa cu el?! precizeaza Seherezada.

Daca gandacii pot supravietui unei bombe atomice sau unui razboi chimic, ma intreb atunci: Ce pana mea poate fi intr-o cutie de Raid?...

- De Craciun, doresti unul din acele lucruri care testeaza tensiunea arteriala? ma întreaba sotia mea.
- Cred ca ai luat-o razna de vrei sa o inviti iar la masa pe ma-ta?!… i-am raspuns.Copilul, la 4 dimineata, intra in dormitorul parintilor:
– Tataaa, tataaaa, un monstru este acolo la birou, cu parul valvoi si cu ochii rosii!!!
– Stai linistit puiule …e ma-ta, sta pe Facebook!

- Spuneti domnule, cum v-atii dat seama ca în apartament se afla cineva strain?
- Pai, Onorata Instanta, la noi în familie nu exista obiceiul sa fii lovit pe la spate cu scaunul în cap.

- Mama, mama, cumpara-mi te rog un motanel…
- Nu, pentru ca atunci când va creste mai mare se va caca prin toate colturile.
- Atunci ia-mi un tigrisor…
- Nu, pentru ca atunci când va creste mare, prin toate colturile o sa ne cacam noi.


O broscuta testoasa se plimba prin padure. Cu chiu cu vai, se suie ea într-un copac. Cam într-o ora ajunge si ea în vârful copacului. De acolo, scoate piciorusele în afara carapacei si îsi da drumul în gol. Cade si dupa ce îsi recapata cunostinta, o ia de la capat: iar se urca, ajunge în vârf, iar îsi da drumul în gol. Cade ca bolovanul, îsi recapata cunostinta, iar îi trebuie o ora sa se urce pâna în vârf, iar se arunca. Si tot asa… În acest timp, doua pasari stateau pe o craca si dicutau:
- Auzi draga, crezi ca e momentul sa îi spunem micutei noastre ca a fost adoptata?

Un francez,un italian si un român calatoreau cu acelasi avion pe locuri apropiate. La un moment dat, dupa câteva coctailuri, francezul si italianul au început sa se laude:
- Noaptea trecuta am facut dragoste de patru ori cu sotia mea, spuse francezul. Dimineata, când m-am trezit, ma asteptau niste clatite delicioase iar ea mi-a spus ca ma adora.
- Eu am facut dragoste cu sotia mea de sase ori noaptea trecuta, spuse italianul. Dimineata ma astepta o omleta gustoasa, iar ea mi-a spus ca eu sunt singurul barbat din lume cu care ar face dragoste.
Românul tacea…
- Tu de câte ori ai facut dragoste cu sotia ta noaptea trecuta? întreba dispretuitor italianul.
- O singura data, raspunse românul.
- Si ce-a zis sotia ta dimineata, rânji francezul?
- Nu te opri, Jenele !!

- Tu ai vreun vis?
- Da
- Care?
- Sa ma las de bautura.
- Pai, lasa-te.
- Si pe urma cum sa traiesc fara vise?

- Ce faci acolo? ma întreaba nevasta-mea.
- Uite, zic, tocmai ma uitam la un film nou pe DVD.
- E misto?
- Bestial, ar trebui sa-l vezi si tu neaparat.
- Dar cum se cheama?
- Eh… Titlul e în engleza si oricum nu cred ca ai sa întelegi daca-ti spun…
- Cum sa nu înteleg?! raspunse ea frustrata. Spune-mi macar primul cuvânt din titlu si îti voi demonstra ca o sa-mi dau seama imediat despre ce e vorba!
- “The”, îi raspund.

Un comentariu:

 1. Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACA NU VEDEȚI AJUTAȚI CONTACTUL DOCTOR SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
  1 LOVE SPELL
  2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
  3 FRUCTE DE FEMEI
  4 PROMOȚIE SPELL
  5 SPELL DE PROTECȚIE
  6 SPELL BUSINESS
  7 SPELL GOOD JOB
  8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

  RăspundețiȘtergere