vineri, 9 ianuarie 2015

Glume cu iz politicInvidioase-pe-Halep.jpg
 
conflictdeinterese.jpg
 
Strategul-Ponta.jpg
 
Schimb-de-generatii.jpg
 
 
Speologie-politica.jpg
 
10728688_852048428168488_1478156327_n.jpg
 
 
 
Ghinionul-lui-Iohannis.jpg
 
Ultimul-templier.jpg
Varanul-si-Guzganul.jpg
Cardul-de-sanatate-cu-descantec.jpg
 
 
 
Conflict-interetnic.jpg
 
 
Minunea-de-la-D.N.A..jpg
 
 
Popularitatea lui Victor Ponta printre nostalgicii comunismului a crescut fulgerător, după ce în timpul vizitei la Madrid pe cer au apărut secera şi ciocanul. Un bătrân activist PSD, care făcea parte din delegaţia română, a declarat cu lacrimi în ochi că “din 1945, de când a venit Armata Roşie în ţară, n-am mai văzut ceva atât de frumos. Lumea greşeşte când spune că Ponta e micul Titulescu. Pentru mine va rămâne micul Stalin”, a spus bătrânul comunist.ponta_cer_madrid.jpg
În timpul vizitei, Ponta le-a spus căpşunarilor că nu poate să le mărească salariile, dar le-a promis că le va mări căpşunile, ca să le poată culege mai uşor, şi deci să câştige bani mai repede. Apoi, premierul le-a promis românilor care vin în ţară de sărbători că va interveni la Wizzair, să accepte şi sacoşele de rafie de 70 kg ca bagaj de mână.
Ponta şi-a luat la revedere cu tradiţionalul “De Puta Madre”, apoi s-a îndreptat spre avion, declarând că din păcate n-are timp să viziteze Piramidele şi nici Taj Mahalul, dar că la următoarea vizită la Madrid va încerca să le vadă.
 
 
 
 
Deconspirare.jpg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu