miercuri, 22 aprilie 2015

Itic si Lenin


 Un evreu din Rusia primeste permisiunea de a emigra în Israel ... 
  La granita, rusii îi controleaza bagajul, gasesc împaturit între haine un bust al lui Lenin si-l intreaba:
 - Ce e asta?
  Evreul: 
  - Ar trebui sa întrebati CINE e asta, nu CE e asta... Asta e Lenin, cel care a pus bazele socialismului si a adus bunastarea poporului rus.. si l-am luat ca amintire a zilelor de prosperitate... 
 OK,  rusii îl lasa  sa treaca. 
 Pe aeroport în Tel Aviv, granicerii gasesc bustul lui Lenin si întreaba: 
  - Ce e asta? 
  Evreul:
 - Ar trebui sa întrebati CINE e asta, nu CE e asta. Asta e Lenin, nenorocitul din cauza caruia am parasit eu Rusia si l-am luat cu mine ca sa am pe cine sa blestem în fiecare zi.
 Îl lasa si astia sa treaca... 
  Tipul se duce acasa, pune bustul pe raftul  unei biblioteci si, la o petrecere organizata de familie cu ocazia sosirii sale, un nepot vede bustul si întreaba:
   - CINE e asta?
  La care evreul îi raspunde:
  - Ar trebui sa întrebi CE e asta, nu CINE e asta. Raspunsul e: 10 kilograme de aur de 24 de carate, fara impozit, vama sau TVA

  Einstein cǎtre Charlie Chaplin: Ceea ce apreciez cel mai mult în puterea artei D-tale este universalitatea D-tale. D-ta nu scoţi un cuvânt şi toatǎ lumea te înţelege.
-          Chaplin îi rǎspunde lui Einstein: Asta e adevǎrat, însǎ faima mondialǎ a D-tale este mult mai mare decât a mea, toatǎ lumea te admirǎ fǎrǎ ca sǎ înţeleagǎ un cuvânt din ceea ce spui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu