joi, 28 iulie 2016

Dovezi ca lumea e nebunaIn Liban, e legal sa faci sex cu animalele, dar numai cu animalele femele. Cine regulează animale de sex masculin e pedepsit cu moartea.
In Bahrein, un ginecolog mascul, poate, legal, sa examineze organele genitale ale unei femei, dar îi e interzis sa se uite direct acolo în timpul examinării. Are voie doar folosind o oglinda. Oare arată altfel inversată?
   Musulmanilor le e interzis sa se uite la organele genitale ale morților.
  Si groparilor le e interzis. Legea spune ca organele genitale trebuie acoperite cu o cărămida sau un lemn. Cum cu o cărămidă?  
  Pedeapsa pentru masturbare Indonezia e decapitarea.
  In Guam exista meseria de dezvirginator iar virginele plătesc pentru privilegiul de a fi dezvirginate de meseriașul asta. Motivul? Legea din Guam interzice virginelor să se căsătorească. Să vorbim cinstit acum: Exista oare un job mai beton ca ăsta în Lume?
 
  În Hong Kong o femeie care, dacă-şi prinde bărbatul cu alta femeie, e împuternicită de lege sa-l omoare. Daaarrr...numai cu propriile mâini. Amanta însă, poate fi omorâtă in orice alt fel. Ah, Justiția!!!
  Femeile cu sânii goi pot fi  vânzătoare în Liverpool, Anglia .....Daaarrrr... numai în magazine de vânzare a peștilor tropicali. E logic,nu?
  În Cali ,Columbia, o femeie are voie sa facă sex numai cu bărbatul ei, după lege.  Şi prima dată când se întâmplă, mama ei trebuie să se uite, să fie martora. Ţi se face parul măciucă, în plus soacra știe de acum încolo ce valorează scula ta. Wow, wow....
    În Santa Cruz,  Bolivia, este ilegal ca un bărbat sa facă sex cu mama și cu fiica în același timp. Imaginați-vă cate cazuri s-au întâmplat de a trebuit sa facă o lege pentru asta.
   În Maryland, he..he.. , e ilegal sa vinzi prezervative de la automate. Cu o singură excepție: Dacă sunt vândute împreună cu băuturile alcoolice la aparatele de la locurile de munca. (birouri, șantiere... etc...etc...)     
   Oamenii și delfinii sunt singurele ființe care fac sex de plăcere. De asta zâmbea Flipper tot timpul..........
  Cel mai puternic mușchi din corp e limba..... Periculos, orice comentariu...
 Furnica poate ridica de 50 ori greutatea ei, poate să împingă de 30 ori greutatea ei şi întotdeauna cade pe partea dreaptă când e intoxicata. Intoxicata de alcool sau de ce? Guvernul o fi plătit pentru cercetarea asta interesanta?
  Fluturii degusta cu piciorul... câhhh... 
Steaua de mare n-are creier... Cunosc și multi oameni care n-au......  
Ultima.... Broaștele țestoase respiră prin fund..... Oare le-o fi mirosind gura ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu