duminică, 30 octombrie 2016

Litera gresita

Un cuplu  decide sa-si petreaca concediul pe o plaja din Maldive, la acelasi hotel unde si-au petrecut luna de miere acum 20 de ani

 Datorita unor probleme de serviciu, sotia n-a putut calatori cu   sotul ei, ramanand sa-l ajunga din urma cateva zile mai tarziu

 Cand sotul a ajuns acolo, s-a cazat la hotel si observa cu uimire ca in camera era un calculator conectat la internet.
 Atunci sotul a decis sa-i scrie un e-mail sotiei sale, dar a gresit o   litera din adresa si fara sa-si dea seama e-mailul a fost trimis la alta adresa.
 E-mailul ajunge, din greseala, la o vaduva care tocmai a venit de  la inmormantarea sotului ei si, citind e-mailul respectiv, a lesinat instantaneu.

 Baiatul vaduvei, intrand in camera, si-a gasit mama lesinata fara cunostinta langa calculator, pe al carui ecran se putea citi:

 "Draga mea sotie, am ajuns bine.
 Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale, dar acum au calculator aici si le poti trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta,  vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de linistita si relaxanta, asa cum a fost a mea!
 PS: Te rog nu-ti lua multe haine cu tine, deoarece aici este o caldura infernala!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu