luni, 10 aprilie 2017

Japoneze

Unele curiozitati japoneze-
descrise de o romanca traitoare in Japonia

Pesemne că aș putea scrie tratate întregi despre ce minuni mai găsesc prin toaletele publice japoneze – de la ecrane cu jocuri video în care-ți măsori presiunea jetului (în competiție cu cel dinainte) pînă la bărbați care, după ce se ușurează, stau minute în șir să-și aranjeze freza gelată fără să se obosească să se spele pe mîini (sau măcar să se prefacă). Plus horcăituri și grohăieli, scamatorii de folosire a pisoarului în timp ce joci cu un Nintendo cu ambele mîini, sararīman-i la costum adormiți pe podea după o seară de beție și diverse alte chestii despre care mai bine mă abțin să scriu.
Credeam că le-am văzut pe toate. Pînă azi, cînd am fost la un mall la niște cumpărături și am intrat la baie. Și, lîngă chiuvete, am dat de următorul afiș:
nedumerire
Nu vă mai spălați părul în chiuvetă. Se înfundă conductele.
Cine se spală pe cap la chiuveta dintr-o toaletă de mall? Și cum? Deci… cum??

Futon-ul de mână
A venit iarna şi ăia din firmă nu bagă încă căldura?  Îţi îngheaţă degetele pe mouse şi îţi crapă pielea între degete? Astăzi e ziua ta norocoasă. Noi avem soluţia ideală pentru tine. Şi nici nu mai eşti nevoit să nu îi dai dreptate sefului (blasfemie, nu altceva), nu, nu, sefu’, cum să-mi fie frig când sunt 13 grade în birou. Nu.
Perfect pentru vremea rece, mouse pad-ul futon de mână. Toţi colegii te vor invidia, format din saltea, plapumă şi, în caz de nevoie, o pernă. În plapumă se găseşte generatorul de căldură cu USB. Bagi mufa şi se încălzeşte trufa.

http://4.bp.blogspot.com/-u5tYTk8tXdY/UKYADXWxjKI/AAAAAAAAEf4/C34oZ3FDHOc/s320/ssk1.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-QPTsNkvFDc0/UKYBd2no1nI/AAAAAAAAEgI/moT8wZfx_l4/s200/ssk41.jpg

Golf de toaletă

După golful la birou, era un pas absolut firesc să ajungă şi în wc.
Eşti constipat şi stai mult în toaletă? Te plictiseşti? Vrei să-ţi perfecţionezi loviturile de golf? Nu ştii cum să foloseşti într-un mod eficace minutele de pe closet?
Îţi prezentăm golful de toaletă. Te scapă de crampele dureroase şi de revistele manga. Duminică, băieţii te vor saluta cu respect după ce o să dai cea mai bună lovitură de golf.

http://4.bp.blogspot.com/-h8Jqv2QD5YI/UKYA8ShBfLI/AAAAAAAAEgA/x0Ws1BF4Pqs/s320/imm1.jpg

Lumea este un circ perpetuu, nu inceteaza sa te uimeasca, asa ca, in principiu, te poti astepta la orice. Insa asta chiar nu pot intelege:) … Japonia este un univers greu de inteles de catre un outsider .. dar sa vinzi lenjerie intima congelata, la pahar ?! … It beats me …:):)
https://klausen1976.files.wordpress.com/2010/08/jap1.jpg?w=426&h=319
https://klausen1976.files.wordpress.com/2010/08/jap2.jpg?w=426&h=319
https://klausen1976.files.wordpress.com/2010/08/jap3.jpg?w=426&h=320


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu