luni, 17 aprilie 2017

Scrisoare de la CarrefourSoția mea insistă întotdeauna să o însoțesc la shopping. Din păcate, ei îi place să cotrobăie articol cu articol, pe când eu mă plictisesc repede. Atunci îi spun că mă duc un minut la raionul de electronice (total inutil în opinia ei) și eventual, ne întâlnim la casă ori în parcare. Ieri am primit acasă următoarea scrisoare de la Carrefour:

Dragă doamnă Ionescu, 
În ultimele șase luni, soțul dvs. a produs pertubări grave în activitatea magazinului nostru. Nu mai putem tolera comportamentul său și ne vedem nevoiți să vă interzicem accesul amândurora în magazinele Carrefour. Nemulțumirile noastre împotriva soțului dvs., dl. Ionescu, sunt enumerate mai jos și sunt susținute de înregistrarile de pe camerele noastre video. 

1. 15 februarie: A luat de pe raft 24 de cutii de prezervative și le-a pus aleatoriu în coșurile de cumpărături ale altor clienți, profitând de neatentia acestora.

2. 23 februarie A pus să sune toate ceasurile deșteptătoare din raionul "Articole pentru casă" la intervale de cinci minute.

3. 6 martie A trasat pe podea o dăra de sos de tomate până în fața ușii de la toaleta femeilor. 

4. 11 martie I-a spus unei casiere, pe un ton oficial: "Cod galben la raionul legume. Du-te imediat acolo!”. Asta a determinat-o pe angajata noastră să-și părăsească postul desemnat și prin urmare, să primească o mustrare scrisă din partea supervizorului său, ceea ce a condus la o grevă organizată de sindicat ce a costat managamentul companiei timp şi bani.

5. 25 martie A blocat o oră biroul de rate, solicitând deschiderea unui contract pentru o pungă de M&M. 

6. 2 aprilie A mutat semnul "Atenție! Podea udă!" într-o zonă mochetată. 

7. 12 aprilie A montat un cort în raionul "Camping" și a invitat copiii celorlalți cumpărători să-și aducă perne și pături de la raionul 'Așternuturi' ca să petreacă weekend-ul împreună, ofertă la care au raspuns pozitiv 22 de copii. 

8. 26 aprilie Când un angajat l-a întrebat dacă poate să îl ajute a început să plângă și să țipe "Oare de ce nu pot oamenii să mă lase pur și simplu în pace?", determinând mai mulți cumpărători să sune imediat la 112 și sosirea a trei ambulanțe.

9. 2 iunie A privit direct în obiectivul unei camere de luat vederi și a folosit-o drept oglindă în timp ce-și scobea nasul. 

10. 16 iunie În timp ce cerceta o pușcă de vânătoare în raionul "Arme", l-a întrebat pe vânzător unde poate găsi antidepresive. 

11. 24 iunie S-a deplasat prin magazin furișându-se pe dupa rafturi, în timp ce fredona suficient de tare încât să fie auzit, tema din "Mission Impossible". 

12. 30 iunie S-a ascuns printre hainele de pe un stander și, când alți cumpărători apăreau să vadă marfa, le striga "BAU!" 

13. 6 august A desfacut toate cutiile de carioca și creioane colorate din raionul de papetarie, probând toate culorile albastre și rupându-le vârfurile, sub pretextul că nici una nu are nuanța perioadei albastre traversata de dumnealui.

14. 19 august Când s-a facut un anunț la statia de amplificare a magazinului, s-a chircit pe podea în poziție fetală urlând ”O, nu! Aud din nou acele voci!

Și, pe 20 august, ultimul comportament inacceptabil, care ne-a determinat să vă interzicem accesul în Carrefour prin această scrisoare: a intrat într-o cabină de probă și, după un timp, a strigat foarte tare "Hei! Nu este hirtie igienică în cabina asta!", provocând leșinul angajatei noastre de pe raion. 

Cu stimă, 

Manager Carrefour

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu