sâmbătă, 20 mai 2017

Planul „ P ”


 
 
 cid:caf7cb8f81074e32970048789411debf@userbe2215e1ad 
Traducere și adaptare (neautorizate)
Planul P – Planul Azil pentru Bătrâni
 
Să zicem că ești un cetățean în vârstă și nu mai poți să te îngrijești singur, iar guvernul zice că nu mai există nici un loc disponibil la azil pentru tine. Deci, ce te faci? Optezi pentru „Planul P de Îngrijire Medicală”.
Acest plan oferă fiecărei persoane peste 75 de ani un pistol (Planul P) și un cartuș. Primești autorizație să împuști un politician inutil. Acest lucru înseamnă că, pentru tot restul vieții, vei merge la o închisoare, unde vei primi trei mese pe zi, o locuință, încălzire centrală și aer condiționat, televiziune prin cablu, bibliotecă și toată îngrijirea medicală de care ai nevoie.
Ai nevoie de o nouă dantură? Nici o problemă. Ochelari noi? S-a rezolvat. Îți trebuie o proteză auditivă, proteză de șold, de genunchi, transplant de rinichi, de plămâni, de inimă, sau operație de schimbare de sex? Totul este decontat.
Ca bonus suplimentar, copiii pot veni să te viziteze cel puțin la fel de des ca în prezent! Și cine plătește toate acestea? Același guvern, care tocmai ți-a spus că nu-și permite să te trimită într-un azil de bătrâni. Și în același timp ai scăpat țara de un politician inutil. În plus, întrucât ești un deținut, nu vei mai plăti impozite! Nu-i așa că avem o țară mișto?Întrucât ți-am rezolvat problema planificării vieții de persoană în vârstă, distrează-te restul săptămânii.
N.T. Toate bune, dar ce ne facem că acest Plan P pare a fi valabil doar în Marea Britanie, unde deținuții au alte drepturi decât la noi. Și totuși aș opta pentru acest plan, având în vedere că speranța medie de viață în România este de 69 de ani și există suficienți politicieni inutili. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu