miercuri, 30 august 2017

Peripetie

Un tip facea autostopul pe o strada pustie, intr-o noapte neagra, in mijlocul unei furtuni puternice.

Timpul trecea... nicio masina pe drum, iar furtuna facea                                                           sa nu vada nici la 2 pasi in fata lui. La un moment dat apare o masina care se opreste in dreptul lui. Fara sa analizeze mult situatia, tipul se urca in masina. Abia dupa ce a inchis usa s-a uitat spre cel de la volan...si a                                                           incremenit. La volan nu era NIMENI. Masina porneste usor, iar tipul, deja ingrozit, statea lipit de scaun, fara sa poata scoate vreo vorba.
Apare o curba... Barbatul incepe sa se roage in gand sa scape cu viata si exact cand masina intra in curba, o mana a aparut prin geam si a rotit volanul. Tipul, deja                                                           paralizat de groaza, vede cum de fiecare data cand ajunge la o curba, mana apare prin geam si roteste volanul.
La un moment dat, vazand ca se apropie de oras, isi face curaj si sare din masina. Intra in primul bar care ii iese in cale si ud si inspaimantat, cere 2 pahare de vodca si incepe sa le povesteasca celor din bar experienta groaznica prin care a trecut. Toti raman pe ganduri cand isi dau seama ca tipul plange, cu toate ca nu era beat.
Dupa vreun sfert de ora, alti doi tipi intra in bar, si unul dintre ei ii zice celuilalt:
-Auzi, asta nu e tampitul care s-a urcat la noi in masina in timp ce noi o impingeam?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu