duminică, 3 decembrie 2017

Un transplant reusit

Un cuplu casatorit a fost implicat intr-un accident de circulatie in urma caruia fata barbatului a fost arsa grav. Doctorul i-a explicat acestuia ca nu poate preleva piele de la el intrucat este foarte slab, asa incat sotia s-a oferit sa doneze ea pielea necesara transplantului.
Totusi, doctorul considera ca singura portiune de piele potrivita acestui scop era de pe fesele femeii. Atat sotul cat si consoarta sa au fost de acord sa nu spuna nimanui de unde provine pielea, cerandu-i si doctorului sa respecte la randul sau secretul profesional. Oricum, asta era o chestiune delicata. 
 
Dupa incheierea operatiei, toata lumea era uimita de cum arata noua fata a barbatului. Parea mult mai atragator de cum fusese vreodata! Toti prietenii si rudele nu mai pridideau cu laudele la adresa aspectului sau tineresc!
Intr-o zi, aflandu-se singur cu sotia si coplesit de emotie fata de sacificiul acesteia, el ii spuse "Draga, vreau sa-ti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine. Cum as putea sa te rasplatesc?" 
"Iubitule," raspunse ea, "primesc toate multumirile de care am nevoie ori de cate ori vine ma-ta si te saruta pe obraji."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu