miercuri, 7 martie 2018

In ajun de 8 martie 2018


Sfat - Nu alerga dupa femei, alearga dupa bani si femeile vor alerga dupa tine.

Etapele vieții - Viaţa unei femei poate fi împărţită în trei etape:
– Îl enervez pe tata.
– Îl termin pe soţ.
– Îl distrug pe ginere!

Pisica rea - Sotul vine acasa. Sotia plange.
– Iubito, ce s-a intamplat?
– Pisica a mancat prajiturile ce le-am copt…
– Nu-ti face griji, draga, am sa-ti cumpar alta pisica.

Paradox - Demnitarii români au coloană oficială, dar nu au coloană vertebrală! 

Problema farmacistului - Farmacistul aleargă după client:
– Scuzaţi-mă, în loc de calmant v-am dat o tabletă de cianură.
– Şi este mare diferenţa?
– Şi încă ce mare! Cianura este mai scumpă cu 50 de lei!

Puterea ierbii - Ma pregateam sa merg la pescuit si am observat ca nu mai am tigari. Am fost nevoit sa iau tigarile fiului meu... Peste o ora am prins doi delfini, cinci rechini, o balena albastră si monstrul din Loch Ness!

Evoluție - Cand sunt copiii mici, iti vine sa ii mananci. Iar cand cresc, iti pare rau ca nu i-ai mancat cand erau mici…

Definiție - Casatoria – singurul joc de noroc binecuvantat de biserica!

Amărăciunea bătrâneții - Pe pat sta intins un mos de 80 și ceva de ani, sot, tata, bunic, strabunic. I se apropie sfarsitul si de jur imprejurul patului sta toata familia: sotia, copiii, nepotii si stranepoti. Toti asteptau in liniste si deodata batranul se trezeste si spune:
– Trebuie sa va spun un secret mare! Aveam de toate: masini bune cu care cutreieram lumea, femei frumoase cu care ma simteam bine, foarte multi prieteni si un cont mare in banca. Intr-o zi mi-a spus un prieten ca trebuie sa ma insor ca sa am o famile ca altfel nu o sa aibe cine sa-mi dea un pahar cu apa cand o sa fiu pe patul de moarte. Ei si asa m-am insurat si viata mea s-a schimbat radical. In loc sa merg la discoteca cu femei care mai de care mai frumoase am stat acasa si m-am uitat la seriale cu sotia. Masinile le-am folosit doar ca sa duc si sa aduc copiii de la scoala, sa merg la cumparaturi sau cel mult sa mergem in concediu. Toti bani din banca s-au dus pe scolile voastre, pe hainele si placerile voastre. Zilele frumoase si libertatea mea… le-a luat vantul! Si acum cand stau intins si astept moartea stiti care e cel mai rau lucru dintre toate?
– Care, dragul noastru tata? il intreaba cu totii curiosi.
– Nu mi-e sete!

Reclama DNA - Vrei un sejur de la 3 la 10 ani, all inclusiv, intr-un cadru mirific, cu restrictii la programul de dus?… Nimic mai simplu: Da o mita, revendica o padure”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu