duminică, 18 martie 2018

VÂRSTA BĂRBATULUI PRIN COMPARAŢIA CU AVIONULO venerabila stewardesa, care avea la activ mii de zboruri si milioane de kilometri, a explicat "VÂRSTA BĂRBATULUI PRIN COMPARAŢIA CU AVIONUL"


Barbatul pana la 15 ani : Avion de hartie. 

Imagine similară

Se moaie repede la umezeala si cade de cele mai multe ori in bot.


Bărbatul până în 20 de ani: Avion de agrement.
 Imagini pentru Avion de agrement. Imagini pentru Avion de agrement.

Numai zboruri rapide, de scurtă distanţă şi medie durată, multe cu o evolutie placuta.


 De  la 20 la 30: Avion de vânătoare. 

Imagine similară

Întotdeauna la post, 7 zile pe săptămână, zi si noapte, indiferent de vreme. Ataca orice obiectiv. Capabil să execute diferite misiuni chiar când acestea sunt la un interval scurt de timp si destinatii diferite.


De la 30 la 40: Aeronavă comercială

Imagini pentru Aeronavă comercialăImagini pentru Aeronavă comercială 767-1

Menţine orare regulate.Destinaţii destul de cunoscute şi de rutină. Zborurile întotdeauna ies la ora prevăzută, dar mai necesită mutări şi adaptări care irită clienţii.


De la 40 la 50: Aeronavă comercială pentru zboruri internaţionale

14p41

Funcţionează la orele de lux. Destinaţii de înalt nivel cu rare abateri. Clientela soseşte cu mari speranţe, la sfârşit iese obosită, dar in cele mai multe cazuri satisfăcută.


De la 50 la 60: Aeronavă cargo
an26_cargo_aircraft_exterior_89179400
Pregătiri intense şi multă muncă înainte de decolare. Odată în aer, manevrează lent şi oferă foarte puţin confort în timpul zborului. Clientela este în mare majoritate deceptionata de desfasurarea zborului, multe manifestandu-se oral asupra conditilor de zbor.


De la 60 la 70: Deltaplan

hqdefault

Necesită condiţii externe excepţionale pentru a-şi lua zborul, de o muncă teribilă pentru a decola iar după aceea evită manevre bruşte pentru ca să nu cadă înainte de timp. După aterizare, demontează şi strânge tot echipamentul cu o viteza demna de cartea recordurilor.


De la 70 la 80: Planor

HAN4955-web3-500x500

Zboară uneori, dar numai ajutat. Repertoriul manevrelor extrem de limitat. Odată ajuns la sol are nevoie de ajutor pentru a ajunge la hangar.

După 80: Aeromodel
646x404

Este doar decorativ, de funcţionalitate nici nu se mai pune problema.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu