joi, 2 august 2018

Relativ noute


* Viclenia femeilor nu are limite. Deseori se intampla sa faci cunostinta cu o femeie si sa te trezesti cu alta!

* Cel care, toata ziua e activ ca o albina, puternic ca un taur, munceste precum un cal si seara se-ntoarce acasa rupt de oboseala precum un câine, ar trebui sa consulte un veterinar, caci este foarte probabil sa fie un bou!

* Stateam in pat cu sotia mea zilele trecute. I-am soptit in ureche: “Am sa te fac cea mai fericita femeie din lume”. Ea mi-a soptit inapoi: “Am sa iti duc dorul”.* Barbate, cand ti-am spus sa-mi fii credincios, n-am vrut sa spun ca trebuie sa-ti faci cruce inainte sa te duci cu aia…

*Daca nu-ti iese din prima, saltul acrobatic cu parasuta nu e pentru tine.

*Am fost si ramanem o tara preponderent agrara. Semanam vant, culegem furtuna…Cultivam prostia si incompetenta, iar cand nu mai avem ce face pe acasa, dam cu grebla in curtea vecinilor nostri europeni.

* Numai o femeie poate introduce gresit parola intr-un computer de atatea ori incat computerul sa admita, in final, ca el greseste!


*Daca te intrebi de ce saruta Papa pamantul fiecarei tari dupa ce coboara din avion, inseamna ca nu ai zburat niciodata cu Alitalia.


*Nu sunt incapatanat… doar ca-i mai bine cum zic eu.

* Dragostea înseamnă să trimiți pe cineva la dracu, dar să stai îngrijorat până te sună să-ți spună că a ajuns cu bine.

*A te casatori la 21 de ani este ca si cum ai pleca de la o petrecere la ora 20:00.

*Poveste de la începutul lumii: cum a creat Dumnezeu blondele. Întâi a făcut gâsca, apoi a făcut găina… apoi s-au terminat penele!


*Dacă vrei să schimbi lumea, fă-o când ești burlac. După căsătorie nu vei mai putea schimba nici canalul tv.


*Ajung acasa dupa ora 00:00 si-i  zic nevestei: Ce te uiti fa la ceas!? , tata cind venea acasa, mama se uita la calendar.

*Am văzut pe National Geografic Wild. Femela păianjen, îşi devorează partenerul imediat după actul sexual. Nu înţeleg de ce la om, procesul durează toată viaţa.

*Bula catre musafiri: – Ce pacat ca in sfarsit plecati!

*Dupa ce au inventat incetinitorul de particule,  cercetatorii ardeleni  care au zguduit lumea stiintei, au inventat si particula care doar șade…


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu