marți, 9 aprilie 2019

Ultima scrisoare a lui Bob

Un prieten mi-a trimis o povestire haioasa intitulata ,,Ultima scrisoare a lui Bob”.
Ea spunea asa:
“Dragi prieteni,
Este important ca barbatii sa-si dea seama ca pe masura ce inainteaza in varsta, femeile nu pot mentine acelasi nivel calitativ al curateniei ca atunci cand erau tinere. Cand barbatii observa acest lucru, ar trebui sa incerce sa nu tipe. Lasati-ma sa va spun cum rezolv eu situatia.
Cand am fost concediat din slujba mea de consultant economic, m-am pensionat devreme, Nancy a trebuit sa-si gaseasca de lucru pentru ca aveam nevoie de un venit si de asigurare de sanatate. La scurt timp dupa ce a inceput sa lucreze, am observat ca incepuse sa-si arate varsta.
Imagine1pescar.gif
De obicei ajung acasa de la pescuit sau de la vanat in acelasi timp in care ajunge si ea de la serviciu. Desi stie cat de foame imi este, mereu imi spune ca trebuie sa se odihneasca jumatate de ora inainte sa se apuce de gatit cina. Incerc sa nu tip, doar ii spun sa nu se grabeasca si sa ma trezeasca atunci cand mancarea e gata.
45178918_pmen56.gif
 Obisnuia sa spele vasele imediat ce terminam masa. Acum ele stateau, in mod neobisnuit, cateva ore in chiuveta dupa ce terminam cina. Fac si eu ce pot si ii amintesc de cateva ori pe seara ca vasele alea nu se curata singure.
http://www.printesaurbana.ro/wp-content/uploads/2012/05/chiuveta1.jpg

Stiu ca apreciaza ajutorul meu pentru ca reuseste sa le spele cumva inainte de a merge Ia culcare. Acum ca este mai in varsta, observ ca oboseste mai repede.
Masina de spalat si uscatorul sunt la subsol. Uneori spune ca nu mai poate face o calatorie pe acele trepte. Nu fac o mare problema din asta. Atata vreme cat termina de spalat rufele pana seara sunt dispus sa ii trec cu vederea. Nu numai asta.
securedownload=gif.gif
Daca am nevoie de o camasa apretata la intalnirea de la cabana din ziua de luni sau la intalnirea de pocher de miercuri sau sambata, sau la meciul de bowling de marti sau joi, ii spun ca, de fapt, calcatul hainelor poate astepta pana a doua seara. Asta ii da mai mult timp sa faca celelalte nimicuri, cum ar fi sa faca baie cainelui, sa dea cu aspiratorul sau sa stearga praful. Daca am avut o zi foarte buna la pescuit, ii permit sa curete pestele mai lent si mai cu grija. Nancy a inceput sa se planga din cand in cand. De exemplu, spune ca ii este greu sa plateasca facturile de la casa in timpul pauzei ei de pranz. In ciuda plangerilor ei, eu continui sa o incurajez. Ii spun sa se intinda pe doua sau trei zile ca sa nu se grabeasca prea tare. De asemenea, ii mai sugerez ca saritul unui mic pranz ici si colo nu are cum sa ii faca rau, daca ma intelegeti. Cand face treburi simple, pare sa aiba nevoie de perioade de odihna prelungite. A trebuit sa faca o pauza la jumatatea gradinii cand a tuns iarba. Incerc sa nu o fac sa se simta prost ca are nevoie de atatea pauze. Ii spun sa isi faca un pahar rece de limonada proaspata si sa stea jos un pic. Ii spun ca daca tot face una pentru ea sa faca si pentru mine si sa vina sa stea de vorba cu mine pana adorm in hamac.
Probabil par un sfant in felul in care o sustin pe Nancy in fiecare zi. Nu spun ca este usor sa arat atata consideratie fata de ea. Multi barbati vor gasi acest lucru dificil. Unii il vor gasi imposibil. Nimeni nu stie mai bine ca mine cat de frustrate devin femeile odata cu inaintarea in varsta. Dar, baieti, daca tipati mai putin la nevestele voastre din cauza acestui articol consider ca a fost facut cu folos.    mad2.gif
Semnat, Bob.”
ener1.gif
PS.: Inmormantarea lui Bob a avut loc pe 25 ianuarie.
bataia-i rupta din rai.gif
PPS: Nancy a fost achitata Ia proces pe 27 ianuarie.
116551.gif

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu